Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
8 oktober 2019
Opening Werkplaats Online Ondernemen | 5G-Masterclass | DSH-inlooplunch
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Opening Werkplaats Online Ondernemen

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen voor MKB-ondernemers gaat van start! Op 7 oktober gaven Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat en Henk Pijlman, voorzitter van het CvB, samen met alle partners het startschot.

Lees verder 
Terugblik op de 5G Masterclass 'Internet of Things in de praktijk'

Er zijn tegenwoordig zoveel alledaagse apparaten verbonden met het internet, dat deze 'things', tegenover menselijke internetgebruikers, de meerderheid gaan vormen. Kijk de volledige masterclass hier terug!

Lees verder 
Campus Trail 2019 dwars door de DSH

Op vrijdag 20 september opende de Digital Society Hub haar deuren voor de deelnemers van de Campus Trail, een hardloopevenement dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

Lees verder 
@North Festival

Op 26 september presenteerde Noord-Nederland haar initiatieven op het gebied van autonoom vervoer. Projecten en partners van de Digital Society Hub mochten uiteraard niet ontbreken. Lees hier meer.

Lees verder 
5G-artikel Jos Bredek gepubliceerd in IT-magazine c't

‚Äč5G is de snellere, krachtigere en zuinigere opvolger van het mobiele communicatienetwerk 4G. Jos Bredek (docent HBO-ICT) schreef voor het augustusnummer van c't het artikel '5G en energiezuinig communiceren'.

Lees verder 
Nieuw: de maandelijkse DSH-inlooplunch

Op dinsdag 17 september lunchten medewerkers van KPN, politie Noord-Nederland en lectoren samen om informeel bij te praten over verschillende ontwikkelingen en inspiratie op te doen voor de toekomst. Lunch ook mee op dinsdag 15 oktober!

Lees verder 
Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden