Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
16 december 2019
Pratende gebouwen, crime scenes & een fijne kerst | DSH december 2019
De Digital Society Hub (DSH) is een inspirerende omgeving, een broedplaats, waar creatieve en kundige mensen uit het onderwijs en onderzoek samen met het bedrijfsleven kansen/oplossingen bedenken en uitproberen op het gebied van digitalisering. Wij zijn onderdeel van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen.
Hanzestudenten doen aan Crime Scene Investigation

Afstuderen kan natuurlijk op de klassieke manier door een scriptie te schrijven, maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Een aantal studenten werkt in de DSH aan verschillende projecten voor de Politie Noord-Nederland. HanzeMAG nam een kijkje.

Lees verder 
Een praatje maken met een gebouw?

Of zelfs bruikbare hints en tips ontvangen? Het lijkt science fiction, maar de techniek is er klaar voor. KPN ICT-Consulting is binnen de DSH aan de slag met het project talking buildings. 

 

 

Lees verder 
Kennisdeling voor bedrijven

De DSH biedt in samenwerking met partnerorganisaties geregeld activiteiten aan om kennis te delen, zoals masterclasses en een maandelijkse inlooplunch. Blijf op de hoogte van ons programma!

Lees verder 
Toekomstige afstudeerders op de IWP Meet & Greet

De start van semester 2 in februari 2020 nadert en de jacht naar afstudeeropdrachten is geopend. Tijdens de meet & greet presenteerden de DSH en andere innovatiewerkplaatsen opdrachten uit het werkveld.

Lees verder 
Wij wensen u alvast fijne feestdagen...

... en een gelukkig nieuw jaar!

Gemakkelijk en snel op de hoogte via:
  Printen  |  Doorsturen  | Afmelden