Campus Trail 2019

Campus Trail 2019

Verschillende nieuwe en vertrouwde gebouwen (her)ontdekken op Campus Groningen, locatie Zernike, het kan weer op vrijdag 20 september 2019 tijdens de Campus Trail. Voor het derde jaar op rij wordt deze belevingsrun georganiseerd. Het parcours dwars door sportfaciliteiten, bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria krijgt dit jaar extra kleur met een bijzondere start en finishlocatie en een compleet nieuwe route. Houdt onze online kanalen in de gaten voor de laatste updates!

Praktische informatie

  • Datum

    2019-09-20

  • Locatie

    Campus Groningen, locatie Zernike

  • Tijd

    15:30 - 18:00

Inschrijving is geopend!

Het oefenen kan beginnen, want de datum voor de Campus Trail is bekend. Op 20 september kun je de Campus weer op een gezonde manier ontdekken. De inschrijving is geopend en kan via het Inschrijfformulier. *

De startbewijzen kosten €14,50 per persoon. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting.!Samen starten met een (bedrijven)team? Dat is ook mogelijk! Stuur daarvoor een mailtje naar amber@campusgroningen.nl.

Eigen gebouw uitlichten?

Interesse om eigen gebouw en/of organisatie uit te lichten tijdens de Campus Trail? Bijvoorbeeld door het gebouw toe te laten voegen aan de route. Neem dan contact op met Amber (amber@campusgroningen.nl).

*Bij inschrijving voor de Campus Trail gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.