IT Academy colleges: Ethical Hacking

IT Academy colleges: Ethical Hacking

Op 24 april staat alweer de achtste editie van IT Academy colleges gepland. Deze editie staat in het teken van security en ethical hacking. Altijd al willen weten welke technieken hackers in de dagelijkse praktijk toepassen? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van security? Deze vragen en meer zullen tijdens dit college beantwoord worden door securityspecialisten Erik Rutkens van Insite Security en Arnoud Warmerdam van Warpnet. Het college is voor professionals, studenten en werkzoekenden en start om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30uur) in hét Kasteel in Groningen.

Praktische informatie

  • Datum

    2018-04-24

  • Tijd

    14:30 - 17:30

Nergens ter wereld groeit de vraag naar cybersecurityspecialisten zo hard als in Europa. En ook organisaties in Noord-Nederland hebben een tekort aan professionals op dit gebied. Cybersecurity of Computer security is de beveiliging van informatiesystemen om diefstal of schade van hardware, software en informatie te voorkomen. Steeds meer apparaten staan in contact met het internet en hierdoor nemen de beveiligingsrisico’s toe. 

Tijdens IT Academy colleges: Ethical Hacking worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de actuele stand van zaken op security-gebied. Erik Rutkens van Insite Security gaat in op de trends en ontwikkelingen en de werkzaamheden als (cyber)securityspecialist. Erik is de oprichter en eigenaar van Insite Security en is binnen Insite Security verantwoordelijk voor Strategie & Innovatie. Het tweede deel van het college staat in het teken van ethical hacking. Securityspecialist Arnoud Warmerdam, eigenaar van Warpnet, neemt de aanwezigen mee in de wereld van een ethical hacker. Hij bespreekt de verschillende technieken/ tools die hackers in de dagelijkse praktijk toepassen. In deze technische sessie van Arnoud wordt hij ondersteund door een ervaren ethical hacker van Warpnet. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om praktische vragen te stellen.  

Programma

14.30 – 15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.00 – 15.10 uur Opening door IT Academy Noord-Nederland
15.10 – 16.00 uur Spreker: Erik Rutkens (Insite Security)
16:00 – 16.15 uur Korte pauze
16:15 – 17.00 uur Spreker: Arnoud Warmerdam (Warpnet)
17.00 – 17.30 uur Afsluiting & netwerken

Praktische informatie

 

Datum 24 april
Type IT Academy college
Locatie Melkweg 1 in Groningen
Tijd 14.30 - 17.30 uur
Prijs Gratis
   

 

Inschrijven

Inschrijven voor dit event kan hier