Werkfestival op het Suikerunie terrein Groningen

Werkfestival op het Suikerunie terrein Groningen

Wij geloven dat de huidige tijd vraagt om een eigenzinnige kijk op het thema werk.
Daarom manifesteert de arbeidsmarktregio Groningen en Noord Drenthe zich 31 oktober 2018 op unieke wijze op het voormalig Suikerunie terrein in Groningen.

Deze onderscheidende en inspirerende eventlocatie zal het decor vormen van het Werkfestival, de grootste banenbeurs van het Noorden, waar we ontmoetingen tot stand willen brengen tussen 10.000 bezoekers en 250 standhouders.

Praktische informatie

  • Datum

    2018-10-31

  • Locatie

    Suikerunie terrein Groningen

  • Tijd

    00:00 - 00:00

Verwacht geen standaard banenbeurs met stands, mannen in pakken en folders, maar een bannervrij festival waar het bruist van de energie en van alles te beleven en ervaren is!
Denk aan foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een super strakke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland.

Om het aanbod zo overzichtelijk mogelijk te maken wordt het festivalterrein opgedeeld in kansberoepen pleinen. Bezoekers worden hier uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekking uit te gaan.

Wat is er te doen?

Het Suikerunieterrein wordt ingericht in kansberoepen pleinen. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met de kansberoepen door doe-activiteiten, workshops en trainingen.
Dit alles wordt in een te gekke festivalsfeer gegoten. Denk aan live muziek, foodtrucks, workshops, activiteiten en veel entertainment.

Omdat we kiezen voor een indeling op basis van de kansberoepen is het voor jou direct duidelijk waar je moet zijn om meer te weten te komen over het werkgebied waar jouw interesse naar uitgaat.

Wil je je oriënteren op een baan in een ziekenhuis dan ga je naar ‘het zorgplein’ om te ontdekken welke vacatures er zijn, of er een opleiding is die je aanspreekt of om een kop koffie te drinken met een verpleegkundige om te zien wat het werk inhoudt.

Ben je geïnteresseerd in een baan in de bouw dan ga je rechtstreeks naar het Bouwplein.

Wil je een workshop volgen of een afspraak met je werkcoach maken? Dat kan! Download de Networkapp en kijk wat de mogelijkheden zijn.

 

Teksten van www.werkfestival.nl