Voor studenten

Voor studenten

Je kunt als Hanzehogeschool student bij de DSH terecht voor stageopdrachten en afstudeeropdrachten. Het bijzondere aan deze opdrachten is dat je altijd meehelpt met innovatieve oplossingen vinden voor actuele uitdagingen, gebruikmakend van de nieuwste technologie. Er zijn opdrachten op het gebied van ICT, Communicatie en Interactieve Media. DSH stage- en afstudeeropdrachten worden samen met het reguliere aanbod apart vermeld op Blackboard. Ben je student en wil je meer weten over de Digital Society Hub? Ga dan naar de DSH portal via: www.hanze.nl/dsh 

Op dit moment is er een aantal vacatures: 

De Digital Society Hub is op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen op het gebied van Marketing & Communicatie. Bekijk de vacature hier. 

Ben jij een student bedrijfseconomie, marketing of International Businessschool en ben je op zoek naar toffe afstudeerplek? Misschien is deze vacature bij het dHealth Lab dan wat voor jou! 

Interreg project growin 4.0 is looking for an intern! Do you match with the following qualities? Then you should look at the vacancy for intern (or thesis).

- IT student (Business and IT)
- or (International) Communication student
- or HRM student
- International orientation
- Interdisciplinary focus
- Interest in auditing
- Wants to develop research skills

KPN ICT Consulting heeft een aantal interessante vacatures voor afstudeerders: 

- Afstudeerplaats DIL-Blockhain. Klik hier voor meer informatie

- Afstudeerplaats DIL-TExt mining en NLP. Klik hier voor meer informatie

- Afstudeerplaats DIL-BehaviourCognition. Klik hier voor meer informatie.